W środę zabrali nas do wioski o pięknej nazwie FACATATIVA :D Odbywał się tam "Dia del Cogestor Social", czyli "Dzien Pracownika Socjalnego" naszej Akcji. Zaproszono wiele osób, które miały towarzyszyć pracownikom w ich codziennej pracy, czyli w odwiedzinach u biednych rodzin. Wśród zaproszonych gości były 2 gwiazdy muzyki kolumbijskiej, coś jak nasz Piasek i np. kiedyś 18L ;))) (jeden od piosenek romantycznych - Mauricio & Palo de Agua, drugi od niby hip-hopu ;--> J Balvin :))) ) . Tak więc ludzie tam wariowali, prosili o autografy, zdjęcia, a my nie za bardzo ich znaliśmy więc gadaliśmy z nimi jak ze zwykłymi ludzmi ;) Śmiesznie było. Był z nimi też prezenter radiowy z jednego z najbardziej znanych stacji radiowych i zaprosił nas na imprezę w przyszłym tygodniu :) oraz na antenie pozdrowił nowe znajome z Polski, Czech, Wenezueli i Chile. Także fajne doświadczenie, oprócz poznania burmistrza, pysznego jedzonka i odwiedzin u rodzin mieliśmy okazję pośpiewać z lokalnymi gwiazdami :)
Na fotkach te właśnie gwiazdy, na youtube ich najbardziej znane piosenki oraz nasze wspólne śpiewy w autobusie :))
http://www.youtube.com/watch?v=VC_QJDVYGtE --> Mauricio (fanki szaleją ;)) )
http://www.youtube.com/watch?v=jD5h0dz6j2M --> J Balvin (fajoooowaaaaa!!)
http://www.youtube.com/watch?v=zhb_fHs3yNY --> wesoły autobus :D
Pozdrowionka